Roadkill Comedy op 9 maart

Zaterdag 9 maart is er een nieuwe editie van Roadkill Comedy, eentje met een echte top line-up.

Headlineris niemand minder dan BEGIJN LE BLEU winnaar van zowel de jury als publieksprijs van het prestigieuze cabaret festival Cameretten. Hij is meteen ook de eerste Belg die zo goed weet te presteren in Nederlands oudste cabaretwedstrijd. Verder kan je hem kennen van op Canvas, van in de Diabolo Boulevard clip of als je oud genoeg bent, van in den oorlog. En later dit jaar zit hij op 2BE met wat het grappigste programma van 2013 kan worden.

Alsof dat nog niet genoeg is, staat ook de Canadese comedian Daniel Ryan Spaulding in de line-up. DRS is een internationaal rondtrekkende komiek die vorig jaar al eens op het Roadkill podium stond en een geweldige indruk naliet. Hij is een fantastische comedian die soms controversieel uit de hoek durft te komen en niemand onbewogen laat. Als acteur zat hij in verschillende grote filmproducties en werkte hij samen met meerdere elfjes.

De open spot deze maand wordt ingevuld door Bruno Bittoun. Zoals altijd wordt alles in goede banen geleid door de master of ceremony Domien Vloeberghs.

Inkom bedraagt 5 euro. Om 21u start het optreden.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.