Impro: Derby Der Lage Landen met Preparee versus Parnassos

Op donderdag 14 maart 2013 zal Preparee het opnemen tegen Parnassos in de Derby Der Lage Landen. Tijdens de derby wordt bepaald wie de titel ‘koning der Lage Landen’ verdient. Gewapend met woorden als ‘jeminee’ en ‘asjemenou’ neemt Preparee het op tegen de bloeddorstige gladiatoren van improtheater Parnassos. Theatersportgroep Parnassos bestaat al meer dan tien jaar, maar is desondanks een van de ‘jongste’ theatersportgroepen van Utrecht. Parnassos werd destijds opgericht door studenten aan de Universiteit van Utrecht en in z’n rijke historie is de groep altijd blijven zoeken naar jong en vers talent.

Dit optreden is gratis voor cultuurkaarthouders maar je moet wel reserveren. Niet-cultuurkaarthouders betalen 4 euro. Reserveren kan op de website van Preparee.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.