KHLeuven gastheer van wereldwijde business competitie

Van 3 tot 9 maart organiseert het departement Economisch Hoger Onderwijs (Echo) van de KHLeuven met de medewerking van de stad Leuven en de provincie Vlaams-Brabant de finale van de 18de NIBS Worldwide Case Competition. Tijdens deze finaleweek zakken studententeams van enkele prestigieuze buitenlandse business schools af naar Leuven om mee te dingen naar de felbegeerde NIBS-trofee.

Tijdens de finaleweek moeten de ploegen business cases analyseren en oplossen. Zij presenteren en verdedigen hun uitgewerkte voorstellen aan een jury van academici en professionals uit het werkveld. Op basis van de eerste 4 rondes wordt een rangschikking opgemaakt waarna de 4 beste ploegen de halve finales spelen. Op vrijdag in de late namiddag vindt de finale plaats. De finale is live te volgen op de competitiewebsite. Tijdens een gala-avond op vrijdag 8 maart wordt de winnaar bekendgemaakt.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.