Twee boeiende projecten in Leuven Hulp

Binnenkort kan je deelnemen aan twee boeiende projecten met gedetineerden in de Hulpgevangenis van Leuven: een uitwisseling met mensen uit verschillende culturen en een creatief project met graffiti! Heb je interesse voor één van de twee of in beide projecten? Lees dan zeker verder.

Deelname is gratis.

Graffiti project in Leuven Hulp
Doe mee aan een project waarbij je door graffiti verhalen en ervaringen uitwisselt met de gedetineerden uit Leuven Hulp. Kunstenaar Hans Geyens begeleidt de workshop voor gedetineerden, buurtbewoners en jijzelf! De ateliers gebeuren eerst gescheiden, en op het einde van de reeks komen beide groepen samen met de gemaakte werken.

Doe je graag mee? Of weet je het allemaal nog niet goed, maar ben je wel geïnteresseerd? Op 12 maart geven we samen met Hans Geyens een woordje uitleg over het project, het thema en de data. En natuurlijk maken we tijd voor al jouw vragen.

Interesse? Schrijf je in voor 11 maart in via de website van Vormingplus.

Café Combinne achter de tralies
Ben je geïnteresseerd in andere culturen? Heb je zin om samen met mensen van binnen de gevangenis rond te tafel te zitten en te babbelen? Dan is Café Combinne zeker iets voor jou!

Iedereen (anderstalig en Nederlandstalig) is welkom om samen met gedetineerden van Leuven Hulp te praten over dagdagelijkse dingen. Of een spel te spelen! Anderstaligen kunnen op deze manier het Nederlands oefenen. Enige basiskennis van het Nederlands is wel vereist. De deelnemers komen vier keer samen waaronder één voorbereidende samenkomst zonder gedetineerden en drie avonden in de hulpgevangenis. De deelnemers maken zich bij voorkeur alle avonden vrij.

Interesse? Schrijf je voor 15 maart in via website van Vormingplus.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.