Benefietvoorstelling ‘Opgejaagd en wild’ met Steph Goossens

MMC-peter Steph Goossens brengt op 18 mei 2013 een benefietoptreden van zijn voorstelling ‘Opgejaagd & Wild” ten voordele van MMC Leuven, een afdeling van vzw Mobiel. De Ronde Tafel Leuven ondersteunt al jaren deze organisatie en levert dan ook graag de nodige ‘manpower’ om van deze avond een succes te maken.

Op deze avond worden de vrijwilligers van MMC Leuven in de bloemetjes gezet. Maar ook alle sympathisanten van MMC Leuven en de fans van Steph Goossens krijgen de kans om van de voorstelling te genieten. Zij kunnen tickets kopen via de website van de Ronde Tafel Leuven. Wie dat wil, kan de gesponsorde DUO-kaart bestellen en er daarmee voor zorgen dat de leden van MMC Leuven gratis van het optreden kunnen genieten.

De voorstelling van “Opgejaagd & Wild” vindt plaats in het mooie kader van het Heilig Hartinstituut, Naamsesteenweg 355 Heverlee. De voorstelling start om 19.00 uur. De cafetaria is open vanaf 18.00 uur. Het aantal zitplaatsen in dit historische pand is beperkt. Wees er dus snel bij om je plaatsen te reserveren!

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Benefietvoorstelling ‘Opgejaagd en wild’ met Steph Goossens”

Agnes Van de Gaer
(on april 20th, 2013 at 1:04)

Heb vanavond de voorstelling van Steph Goossens al gezien , gewoon schiterend. ZEKER DOEN als je de kans hebt.