Lenteconcert Kiwanis Artemis Leuven ten voordele van 5 kinderfondsen UZ

De dames-serviceclub Kiwanis Artemis Leuven organiseert op 23 maart om 20.00u haar lenteconcert in het Centraal Auditorium Gasthuisberg Leuven. Het 35-koppig orkest ‘La Domenica’, hoofdzakelijk bestaande uit artsen en paramedici brengt een programma bestaande uit populaire klassieke muziek.

Het orkest ‘La Domenica’ ontstond in 1992 op initiatief van een aantal geëngageerde artsen en paramedici. Gezien hun beroepsmatige binding, verzorgt het orkest bij voorkeur benefietconcerten ten voordele van de medische sector. ‘La Domenica’ concerteerde o. m. in Bozar, het stadhuis, het instrumentenmuseum en het “Residence Palace” te Brussel, het cultureel centrum”Elzenveld” en de kathedraal van Antwerpen.

De opbrengst van dit concert, georganiseerd in samenwerking met het Leuvens Universiteitsfonds (LUF), gaat naar 5 kinderfondsen van het UZ Gasthuisberg, namelijk:

Het programma en praktische informatie kan je consulteren op de website van Artemis Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.