Dag van de Zorg op zondag 17 maart

Komende zondag vindt de tweede editie van de Dag van de Zorg plaats. De Dag van de Zorg wil een maatschappelijk draagvlak creëren voor de noden en de ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector. De toon is positief en assertief – de zorg is immers één van de belangrijkste sectoren (ook economisch en op het gebied van werkgelegenheid) en heeft een groot maatschappelijk belang voor alle mensen, jong en oud.

Ook in Leuven valt er op deze dag heel wat te beleven. Zo krijg je in UZ Leuven campus Gasthuisberg de unieke kans om een zorgtraject in al zijn facetten te ontdekken. Je volgt een interactief uitgedokterd parcours in het chirurgisch dagcentrum en maakt kennis met de grote verscheidenheid van zorgberoepen in een universitair ziekenhuis. Ook de verschillende opleidingsinitiatieven die de medewerkers optimaal voorbereiden op een concrete tewerkstelling komen aan bod.

Een overzicht van de Leuvense deelnemers:

Ben je van plan dit weekend een bezoek te brengen aan één van deze instellingen, laat ons dan achteraf zeker weten hoe het geweest is.
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.