ExistenzWeek 2013

Existenz gaat off the grid! Van 17 tot 21 maart strijkt Existenz neer in de voormalige Bottelarij van Stella Artois. Los van de vertrouwde wereld slaat Existenz een week lang kamp op de verschillende verdiepingen van dit reusachtige gebouw.

Existenz is een cultuurvereniging georganiseerd door de studenten van de eerste master Ingenieur-Architect aan de KU Leuven. Sinds de oprichting 18 jaar geleden is Existenz een vaste waarde in het Leuvense studentenleven. Existenz werkt rond het thema architectuur in ruime zin. Een week lang kan je deelnemen aan allerlei workshops, lezingen, activiteiten of gewoon de gezellige sfeer opsnuiven. Neem je werk mee of ga iets drinken in het Café met fantastisch zicht over gans Leuven.

Het industriële verleden van de Vaartkom heeft Leuven deze mastodont nagelaten, een unicum dat binnenkort zal verdwijnen. Het imposante karakter van de Bottelarij was eveneens de aanzet tot een samenwerking met het architectenduo Gijs van Vaerenberg met als resultaat een installatie die de bezoekers uitnodigt de ruimte anders te beleven. Ga het allemaal met je eigen ogen ontdekken tijdens de ExistenzWeek!

Teaser EXISTENZweek from EXISTENZ on Vimeo.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.