Multicultureel lentefeest in CVO De Nobel Leuven

Op 21 maart organiseren de cursisten van CVO De Nobel in Leuven een multicultureel lentefeest.

Wie houdt er niet van Spaanse paella, Tsjetsjeense dolma’s, Italiaanse pasta’s, zachte Chinese Peking eend, Japanse sushi en sashimi, Griekse baklava, licht-pikante Nepalese dal vat tarkari of smeuïge Amerikaanse brownies?

De cursisten van CVO De Nobel brengen een typisch gerecht van hun land mee naar het multiculturele lentefeest. De school zorgt voor de drank. Traditionele kleding en muziek uit alle windstreken maken er een echt multicultureel feest van.

Het CVO de Nobel staat bekend om praktijkgerichte en aangename cursussen Nederlands Tweede Taal. Men kan dit feest dan ook beschouwen als de kers op taart van een geslaagde cursus en een maandenlange inzet van leerkrachten en cursisten’, zegt Karin Jiroflée, gedeputeerde voor onderwijs.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Multicultureel lentefeest in CVO De Nobel Leuven”

Paasfeest
(on maart 19th, 2013 at 9:47)

het Internationaal Paasfeest / Lentefeest is ook op facebook: http://www.facebook.com/events/349904518448935/