10 jaar Doekjes en Broekjes

Doekjes en Broekjes de alom gekende kinderwinkel in de Diestsestraat die het gebruik van stoffen luiers promoot, vierde vandaag haar tiende verjaardag. Herbruikbare luiers zijn het handelsmerk van Doekjes en Broekjes, maar je kan er ook terecht ergonomische draagdoeken, kleding uit natuurlijke materialen zoals bio-katoen, wol en wol/zijde, leuke speelgoedjes en toffe boekjes. De dames in de winkel staan je graag bij met persoonlijk advies.

Initiatiefnemers van Doekjes en Broekjes An en Ann straalden, toen ze een grote taart mochten uitblazen met tien kaarsjes erop. Het is duidelijk dat, hoewel hun eigen kinderen de luiers ondertussen ontgroeid zijn, het enthousiasme om mensen te overtuigen van dit milieuvriendelijke alternatief voor wegwerpluiers nog steeds niet is afgenomen.

Om het tienjarig bestaan in stijl te vieren wordt op op donderdag 28 en vrijdag 29 maar van 9.30u to 18u een stockverkoop georganiseerd. En jawel, op zaterdag 20 april om 11uur komt er een vervolg op de Great Cloth Diaper Change in het Miniemeninstituut in de Diestsestraat. Het wereldrecord van vorig zal niet lang meer overeind blijven!

10 jaar Doekjes en Broekjes

10 jaar Doekjes en Broekjes

10 jaar Doekjes en Broekjes

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.