Caminhando benefietconcert

Op zondag 5 mei 2013 organiseert het Leuvens solidariteitskoort Caminhando het jaarlijks benefietconcert. Het concert dit jaar heet ‘Yakukawsay’, wat staat voor ‘Water is leven’ in de Quechua-taal uit de Zuid-Amerikaanse Andes.
Het geld gaat naar de opbouw van de watervoorziening van de inwoners van Pinumayu, een kleine gemeenschap van 24 plattelandsfamilies in de gemeente Independencia, in de Boliviaanse Andes. Voor de watervoorziening zijn de dorpelingen op dit ogenblik genoodzaakt,  gedurende enkele uren te voet, water te halen aan waterbronnen.  Met de opbrengst van het concert en giften van sympathisanten, kan men de financiële middelen leveren voor de realisatie van een waterinstallatie in het dorp zelf zodat water ter plaatse beschikbaar komt. De dorpelingen staan in voor de praktische realisatie van het project, onder toezicht en met ondersteuning van het gemeentebestuur van Independencia.

 

Het concert gaat door op zondag 5 mei 2013 om 15:00 in 30CC Minnepoort, Dirk Boutslaan 62 in Leuven. Kaarten zijn verkrijgbaar via de koorleden of via kaarten@caminhando.be of telefonisch via 016 /40 44 21.

Meer informatie op http://www.caminhando.be.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Caminhando benefietconcert”

Paulien van Rijn
(on maart 24th, 2013 at 15:56)

Beste lezer,

Ik ben vorige jaren gaan luisteren en vind dit concert echt aan te raden omwille van de telkens weer mooie muziek, de enthousiaste vertolking van de liederen en de steun aan het goede doel die je kan geven door gewoon te komen luisteren! Dus koop vandaag nog je tickets :-)

 
Alexander Proot
(on maart 24th, 2013 at 22:13)

Door een bende enthousiaste vrijwilligers getrakteerd worden op een deugddoende muzikale zondagnamiddag en dat 100% ten bate van een Boliviaanse gemeenschap die nood heeft aan proper water. Allen daarheen! Ik kijk er alvast naar uit! Tot in de Minnepoort op 5 mei!