Cil Haesendonck vertelt in Tweebronnen

De Leuvense schrijfster Cil Haesendonck debuteerde in 2011 met de roman ‘Nachten met Tito’s kleinzoon’. Ze sleepte meteen een nominatie in de wacht voor de debuutprijs 2012 van Boek.be. Begin deze maand mocht ze de Engelse vertaling van de roman voorstellen in het Flanders House in New York, een absoluut unieke ervaring. Alleen Hugo Claus ging haar vooraf met de vertaling van ‘De Verwondering’.

Cil’s tweede roman ‘In Vrije Val’, een brandend actuele thriller over de beurs- en bankencrisis, speelt zich overigens ook af in New York, aan de oevers van de Hudson. Het voorwoord is van de hand van Paul De Grauwe.

Op woensdag 27 maart om 16.00 uur doet Cil Haesendonck in het auditorium van Tweebronnen haar ‘Van Vlaanderen naar New York in Twee Romans’-verhaal. Mét beeldmateriaal dat perfect illustreert hoe hot Vlaanderen momenteel is in New York.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.