Het Depot gooit alle deuren open!

Op 30 maart houdt Het Depot zijn opendeurdag. Die dag kan iedereen het muziekcentrum komen ontdekken. Naast begeleide bezoeken zijn er ook (proef)lessen en een heuse ‘garage sale’.

Depot Open
Na de verbouwingswerken aan het gebouw op het Martelarenplein zal je het gebouw nu voor de eerste keer volledig kunnen ontdekken. Speciaal daarvoor zullen er enkele begeleide bezoeken doorgaan, zodat je alles te weten kan komen over de zaal, de leslokalen, de VIP-ruimte, de ariestenfoyer,… Als je vragen hebt over Het Depot, dan is dit de uitgelezen kans om ze te stellen.

Leren is (z)weten
Mensen die liever zelf eens in de zaal willen spelen in plaats van hem enkel te zien, kunnen in de leslokalen hun eerste stappen zetten. Er zullen die dag proeflessen en workshops gegeven worden die gaan van zang en gitaar tot DJ’en en werken met computerprogramma’s zoals Logic en Ableton.

Garage sale
Voor één keer staan de instrumenten niet op het podium maar ervoor. Dit komt omdat de zaal omgetoverd wordt tot een ‘garage’ waar een verkoop van tweedehands muziekspullen gehouden wordt. Elke muzikant en muziekliefhebber zal er zijn slag kunnen slaan. Naast o.a. Adams en Kick, zullen er ook particulieren hun spullen komen verkopen.

Iedereen is komende zaterdag van harte welkom tussen 11u en 17u in Het Depot! Meer informatie op www.hetdepot.be/depotopen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.