Paasvakantie in M!

Nog geen plannen voor de paasvakantie? Ga dan zeker eens langs in M. M is de hele paasvakantie open: ook op Pasen, paasmaandag en op woensdagen.

Een greep uit het aanbod:

Fotograaf voor één dag – 7 april 2013
Van 10 tot 12 jaar.
Op deze zondag kan je met het hele gezin de fotografie van Geert Goiris ontdekken. Je brengt een bezoek aan zijn tentoonstelling en laat je inspireren door zijn indrukwekkende foto’s. Daarna ga je zelf aan de slag met je digitaal fototoestel en probeer je het museumgebouw op dezelfde manier te fotograferen.

Vakantiekamp Beschrijf de stad – 10 tot 12 april 2013
Van 14 tot 18 jaar.
Heb jij dromen, ideeën of bedenkingen over jouw speciale plek in de stad? Wil je ze met woorden en beelden delen? Herschrijf dan Leuven door je eigen woorden in het straatbeeld te plakken. Met veel fantasie trekken we de stad in om de straten te herschrijven. Camera klaar? Actie! In samenwerking met Jeugd en Poëzie

Jules in M– Nog tot 30 juni 2013
Van 2,5 tot 6 jaar.
Reserveer een Juleskoffer en ga samen op stap met Jules in het museum. Met leuke opdrachtjes leer je meer over de schilderijen in het museum.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.