Roadkill Comedy @ Barcode 13 april

Zaterdag 13 april belooft opnieuw een topeditie van Roadkill Comedy te worden. Deze keer is de headliner niemand minder dan NIGEL WILLIAMS. De man heeft haast geen introductie meer nodig, aangezien hij eigenhandig de comedy scene in Vlaanderen uit de grond gestampt heeft. Een beroemdheid in Vlaanderen, maar hij toert ook meermaals per jaar door Europa om er op de “hotste” plekken te spelen. Nigel Williams stond zelfs al in het hoofdprogramma van de Edinburgh fringe.

Het voorprogramma bestaat uit Els Vertongen en Kevin Van Den Eynde. De ene lijkt met dichtgeknepen oogjes op Els de Schepper en de ander ook maar bovenal zijn het beiden veelbelovende beginnende comedians.

Huis MC Domien Vloeberghs leidt alles in goede banen tenzij hij die avond dringend naar de kapper moet.

Praktisch
Zaterdag 13 april 21.00u
inkom is 5 euro

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.