Leuven Walks: Tourism Made Easy

Vandaag start Leuven Walks een nieuwe gidsenonderneming in Leuven met als slogan”Carpe diem in eureka city“. Leuven Walks biedt dagelijks verrassende themawandelingen aan in het Nederlands, Engels en Spaans. Elk seizoen verandert het aanbod.

Tijdens de lente van 2013 (8 april – 20 juni) worden er drie wandelingen aangeboden:

  • In de Voetsporen van Beroemde Reizigers
  • Bierhoofdstad Wandeling
  • Unesco Werelderfgoed Wandeling

Leuven Walks is van mening dat het ontdekken van de stad net zo makkelijk als leuk moet zijn. Daarom programmeren ze dagelijks wandelingen en hoef je je niet in te schrijven om deel te nemen. Deelnemen is eenvoudig: je haalt je ticket in één van de verkooppunten in het centrum van de stad (Biercafé Fiere Margriet – Chocolatier bittersweet – Boekencafé De Dry Coppen – Temmerman Confiserie Leuven). Dat kan op voorhand of net zo goed vlak voor de wandeling. Alle wandelingen starten aan het ultieme gotische meesterwerk: het stadhuis op de Grote Markt.

Leuven Walks vertrekt steeds vanuit een leuk thema en vertelt over het verleden en de toekomst om het heden te begrijpen.  Leuven Walks belooft je langs fraaie pleinen en verborgen steegjes van onze geliefde bierstad te brengen. De anekdotes, geheimen en weetjes van de gidsen bieden je een verrassende kijk op onze eeuwenoude stad.

Een Leuven Walk kost € 8 voor volwassenen, € 6  voor studenten, € 5 voor kinderen tussen 10 en 16 en is gratis voor kinderen jonger dan 10. Het lenteprogramma en alle info op leuvenwalks.com.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen met Leuven Walks. Laat zeker een commentaar achter om ons te vertellen wat je van dit initiatief vindt.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.