Naaktkalender studentes archeologie ten voordele van Letterenbibliotheek

ArcheoNet meldt dat Alfa, de studentenkring voor Archeologie, vanaf 15 april naaktkalenders verkoopt ten voordele van de Letterenbibliotheek van de KU Leuven. De Bibliotheek van Letteren krijgt steeds minder financiĆ«le steun van buitenaf, dus zochten de studenten naar een manier om de bibliotheek te ondersteunen. De studenten archeologie spenderen immers een groot deel van hun studies in de Letterenbibliotheek voor allerlei opzoekwerk. De foto’s voor de naaktkalender werden genomen op locaties waar de archeologiestudenten vaak hun tijd doorbrengen, zoals Alma 1, een archeologische site en Fakbar Letteren. De naaktkalender van de archeologie studentes kan je vanaf maandag 15 april 2013 voor 10 euro kopen in de hallen van het MSI (Mgr Sencie Instituut, Erasmusplein 2) en het Letterengebouw (Blijde-Inkomststraat 21), alsook in Fakbar Letteren (Blijde Inkomststraat 11).

Meer informatie:

alfa archeologie studentes leuven naaktkalender

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.