365 Dagen Dans – Dansatelier Marleen Sempels

Buiten scheen de zon volop, maar op het podium van de Stadsschouwburg kwamen de verschillende seizoenen tot leven dankzij de danskunsten van de kinderen van Dansatelier Marleen Sempels. We bezochten het strand, zagen komkommers met wortels en tomaten vechten, secretaresses in de maat typen, de Pieten van Sinterklaas stiekeme streken uithalen en nog veel meer. Alle leeftijden zetten vol enthousiasme hun beste beentje voor. Grappige sketches tussendoor zorgden voor een vrolijke noot. De tieners toonden de iets moeilijkere choreografieën, terwijl de jongsten het publiek vertederden met hun leuke outfits. En uiteraard werd er zo nu en dan gewuifd naar de mama en papa in het publiek. Super schattig.

De voorstelling was erg professioneel in mekaar gestoken met de kleurrijke, mooi afgewerkte outfits, knappe haartooien en fijne choreografieën.  Het team van Dansatelier Marleen Sempels heeft hier duidelijk veel werk en voorbereiding in gestoken. En zeg nu zelf, een voorstelling die opent met Gagnam Style, daar kan een mens toch alleen maar blij van worden?

Fotografie Lise Hoyaux.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “365 Dagen Dans – Dansatelier Marleen Sempels”

Droooomen van dansschool Marleen Sempels « Leven in Leuven
(on april 30th, 2015 at 21:29)

[…] jaar geleden woonde ik voor de eerste keer de tweejaarlijkse dansvoorstelling van Marleen Sempels in de Schouwburg bij. Ik was meteen verkocht, dus kocht ik opnieuw een kaartje om de […]