Mobile School kleurt Leuvens Ladeuzeplein op 12 April!

Wereldwijde social media-guerilla geslaagd!
#nostreetkidding is een gedurfd initiatief van Mobile School vzw. Al 3 jaar op rij spoort Mobile School vzw de VN aan om 12 april te erkennen als de Internationale Dag van het Straatkind. Zo staat de problematiek van straatkinderen toch minstens één dag in het jaar in de kijker.

Om de druk dit jaar nog meer op te voeren, overtuigde Mobile School zoveel mogelijk mensen, uit zoveel mogelijk landen om hun #nostreetkidding foto te posten. Met succes! Want meer dan 1000 mensen deden dat, uit in totaal 121 landen. Alle foto’s vind je op facebook of bekijk de Targetmap met alle landen waar #nostreetkidding werd opgepikt. De pose die ze daarbij maken is niet alleen cool. De I en V staan voor 1 en 2: 12 dus. En de IV voor 4. Of 12/4 =12 april!

Benieuwd of de VN 12 april nu echt als Internationale Dag erkent?
Ga dan morgen 12 april van 15 tot 18 uur naar het Ladeuzeplein in Leuven. Voor de spetterende #nostreetkidding apotheose.
Met een reuzegrote #nostreetkidding-krijttekening inclusief alle vlaggen van de landen waar er #nostreetkidding foto’s werden genomen om de actie te ondersteunen!
Zo kan iedereen, inclusief de vertegenwoordigers van de VN-landen, zien dat zo goed als alle landen ter wereld 12 april als Internationale Dag van het Straatkind willen.

Want straatkinderen zijn met zo’n 150 miljoen in de wereld … waarom verdienen zij dan geen Internationale Dag?

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Mobile School kleurt Leuvens Ladeuzeplein op 12 April!”

Slaap mee op straat « Leven in Leuven
(on maart 25th, 2015 at 19:58)

[…] zoals de vorige 4 jaren, pakt ook de Leuvense organisatie Mobile School uit met een actie om 12 april als […]