Festival op Heilig-Hartinstituut Heverlee

Op maandag 15 april beleven de leerlingen van het Heilig-Hartinstituut van Heverlee een heel bijzondere schooldag. Van 12u20 tot en met 16u00 strijkt TMF StressFactor neer om de speelplaats om te toveren tot een stralende festivalweide.

Geen les op de school, maar wel een namiddag boordevol optredens van artiesten zoals Noble Tea, AKS en DJ Dysfunkshunal: dat is het concept van TMF StressFactor. Net zoals op Pukkelpop en Tomorrowland zijn er eetstandjes, coole wedstrijden en randanimatie voorzien.

Een echt festival voor maar ook door de leerlingen. Zij werken namelijk actief mee aan de organisatie. Op die manier leren ze in de praktijk hoe een festival op poten wordt gezet. En daar komt veel bij kijken. De affiche samenstellen, artiesten begeleiden, een mobiliteitsplan opmaken, eet- en drankbonnen verkopen en security regelen zijn maar enkele van de taken die ze voorgeschoteld krijgen. TMF StressFactor is op die manier niet alleen tof, maar ook heel leerrijk.

TMF Stressfactor is een productie van Deadline Entertainment en is ieder jaar op vijfentwintig scholen aanwezig. De tour loopt dit jaar van 8 maart tot en met 31 mei.

De affiche hebben de leerlingen zelf ontworpen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.