Moet een Alma vestiging sluiten?

Veto schreef een artikel over de problematische situatie van Alma, de uitbater van de Leuvense studentenrestaurants. Vorig kalenderjaar maakte Alma namelijk 250.000 verlies. Een nieuwe algemeen directeur en “herpositionering” moeten het tij keren. Volgens Koenraad Debackere, algemeen beheerder van KU Leuven, en Dirk Vandueren, voorzitter van de RvB van Alma vzw, valt het niet uit te sluiten dat vestigingen in het centrum verdwijnen.

Alma III, mijn favoriete eetplek om tijdens mijn studententijd tussen de lessen door iets te eten met vrienden, lijkt dus voorlopig gespaard te blijven. Hebben jullie leuke herinneringen aan het eten in de Leuvense studentenrestaurants (de zalmlasagna was altijd populair en dat extra bord frieten werd vaak gedeeld)? Of kookten jullie liever jullie eigen potje?

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.