Bachata danslessen voor beginners in Kessel-Lo

Salsa Brosita start met een nieuwe lessenreeks bachata voor beginners op dinsdagavond om 19:30 in het Sportcomplex Kessel-Lo (Stadionlaan 4, 3010 Kessel-Lo). De eerste les is gepland op dinsdag 23 april 2013, op voorwaarde dat er genoeg inschrijvingen zijn. De eerste les is een gratis proefles en daarna kan je kiezen of je deelneemt aan de lessenreeks. Je moet je wel op voorhand opgeven voor de proefles bij de lesgevers Claudia (claudiaalida@hotmail.com) of Marc (verhemem@yahoo.com). Je kan alleen of met een partner deelnemen.

  • Tijdstip: 8 lessen, telkens dinsdagavond vanaf 19:30, vanaf dinsdag 23 april 2013
  • Locatie: Sportcomplex Kessel-Lo, Stadionlaan 4, 3010 Kessel-Lo, met eigen parking en gemakkelijk bereikbaar met de bus en fiets
  • Meer informatie: www.salsasabrosita.be, claudiaalida@hotmail.com, verhemem@yahoo.com
  • Prijs: 55 euro voor studenten, 65 euro voor niet-studenten, eerste les gratis
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.