Vandaag start de eerste editie van Leuven Beach

Parijs heeft Paris Plage, Brussel heeft Bruxelles-Les-Bains. En sinds vandaag heeft Leuven ook zijn eigen beach. In de Mechelsestraat in Leuven opent er vandaag een strandbar waar je op teenslippers en in het zeezand van cocktails kunt sippen.

Meer dan twee ton zand is er uitgestort in de optiekzaak van Nathalie Bladt in de Mechelsestraat in Leuven. Deze eerste editie van Leuven Beach staat helemaal in het teken van de zon en de zomer. “We wilden iets doen om de zomer naar Leuven te halen,” zegt Nathalie Bladt, “en dat hebben we meteen groots aangepakt. Leuven heeft in tegenstelling tot andere grote steden geen eigen strand in de zomer. Dus dachten we: waarom zouden wij niet starten met die traditie.” Het resultaat zijn de Aloha Hawaii Beach Days, een driedaags strandfeest vanaf vandaag donderdag 18 tot en met zaterdag 20 april. Alles staat in het teken van Hawaii, waar enkele van de meest mythische stranden ter wereld te vinden zijn. Iedereen is welkom gedurende deze driedaagse om een cocktail te komen drinken of gewoon zich te vergapen aan het hagelwitte indoor zandstrand. Het feestje kent een hoogtepunt morgenavond vanaf 18u, als een exotische DJ langskomt om de temperatuur nog enkele graden hoger te zetten.

De beach days starten vandaag en duren tot 20 april. Vrijdagavond is er een beach party vanaf 18u tot 24u.

Adres: Optiek Nathalie Bladt, Mechelsestraat 29 in Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.