Duizenden studenten verzamelen in Leuven voor waterballonnengevecht

Gedaan met sneeuw en koude, eindelijk tijd voor zon en terrasjes! En bij zon hoort verfrissing. Op woensdag 24 april wordt voor de tweede keer “The Big Splash” georganiseerd in Leuven, onze geliefde studentenstad. Vorig jaar namen 2500 studenten, gewapend met 150.000 waterballonnen deel aan deze verkoelende veldslag. Deze battle is hét grootste waterballonnengevecht in België. Ondertussen zijn de 15 teams bekendgemaakt en zij proberen nu via hun online teamrooms ballonnen te verzamelen. Het team dat hun praeses het droogst kan houden, is de winnaar en wint een spetterende party voor zijn of haar club.

Dit jaar nemen Ekonomika (Leuven), Medica (Leuven), Scientica (Leuven), Team Heverlee (Leuven), VRG (Leuven), MSK (Leuven), Psychokring & Politika (Leuven), Industria (Leuven), Lukot & Mc Kilt (Brussel), Prominos (Hasselt), De S.T.O.R.M.E.R.S (Brussel), Le Sanctuaire (Brussel), Le Mamies (Mons), Les Cocos Mouillés (Namur) het tegen elkaar op.

De weerberichten zijn de organisatoren van Ekonomika alvast gunstig gezind. Dus ga woensdag zeker een kijkje nemen op het Ladeuzeplein. Het gevecht start om 14u.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.