Lezing en signeersessie ‘The World Book of Love’ met auteur Leo Bormans

Op zaterdag 27 april geeft auteur Leo Bormans een lezing in Standaard Boekhandel Diestsestraat naar aanleiding van zijn nieuwste boek ‘The World Book of Love’. Nadien zal de auteur zijn boek ook signeren.

The World Book of Love‘ begint waar Hollywood stopt. Nooit eerder verklaarden zoveel experts het waarom en het hoe van de liefde. In de overtuiging dat wij betere partners en vrienden kunnen worden. Duizenden sociologen, psychologen, antropologen, seksuologen en neurowetenschappers bestuderen vandaag de dag het domein van de interpersoonlijke relaties en romantische liefde. Ze ontwarren het mysterie van passie en toewijding, maar behandelen ook de oorzaken van jaloezie en misbruik. In een geglobaliseerde wereld kunnen we leren van elkaars kennis over huwelijk en scheiding, puberliefde of ouderliefde. Met bijdragen van beroemde auteurs zoals Paul J. Zak, Barbara Fredrickson, Marta Mussbaum, Mikaly Csikszentmihalyi, Robert Sternberg, Sue Johnson e.a. In dit boek ontmoet je jezelf én de mensen die je liefhebt. Het biedt inzicht en inspiratie om dichter bij het hart van de mensheid te komen.

The World Book of Love‘ is de opvolger van de internationale bestseller ‘Geluk. The World Book of Happiness’, waarin 100 wereldexperts hun kennis samenvatten voor een breed publiek. Een mooi geïllustreerd cadeauboek. Misschien een ideetje voor Moederdag?

Praktisch
Zaterdag 27 april 2013 van 15u30 tot 17:00
Standaard Boekhandel Leuven Diestsestraat

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.