Leuven the place to be(er) – Zythos bierweekend

Dit weekend is Leuven weer helemaal in de ban van bier. Meer dan 100 Belgische brouwers presenteren 500 verschillende soorten bier op één locatie: de Leuvense Brabanthal. De officiële opening van het Zythos bierfestival vindt plaats op zaterdag 27 april om 11.45 uur. Nadien is er een rondgang. Loop zeker eens langs bij de stand van Toerisme Leuven en Toerisme Vlaams-Brabant en grijp je kans om je eigen bakzit te winnen.

Op en rond de Oude Markt, de langste toog van Europa, serveren heel wat cafés tijdens het bierfestivalweekend een selectie buitengewone bieren. Verzamel de buttons!

Zowel Stella Artois als huisbrouwerij Domus zetten hun deuren open tijdens het Zythos Bierweekend en de Biermaand van Vlaams-Brabant. Op verschillende tijdstippen vertrekken wandelingen vol Leuvense bierverhalen aan het stadhuis. Ook tal van Leuvense hotels en B&B’s bieden speciale arrangementen aan of pakken uit met een mooie korting tijdens het bierfestivalweekend. Boek nu nog snel je kamer!

Ter gelegenheid van de biermaand in Vlaams-Brabant zetten 15 brouwerijen nog tot en met 12 mei hun deuren open tijdens de weekends.

Bierliefhebber weten wat gedaan!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.