Afro-Cuban all stars in Het Depot

Dinsdag zakten mijn vriend en ik af naar Het Depot voor het optreden van de Afro-Cuban all stars. Vanaf de eerste noten van het concert zat de sfeer goed. De Zuiders muziek nodigde uit tot dansen en al gauw stonden koppels voor het podium de lessen uit de salsacursus in de praktijk te brengen.

De Afro-Cuban all stars zijn stuk voor stuk geweldige muzikanten die moeiteloos het publiek op hun hand kregen. Wat is persoonlijk erg leuk vond, was het feit dat de zangers zo nu en dan van het podium afdaalden om zich tussen het publiek te begeven. En dat die Cubanen van wanten weten, moge duidelijk zijn. Juan de Marcos Gonzalez, hoofd van de band, kwam mij zelfs spontaan een kus geven. Al goed dat mijn vriend niet van het jaloerse type is. ;-)

De aanstekelijke ritmes van de Cubaanse muziek betoverden het publiek en het optreden vloog dan ook voorbij. De band hield het spijtig genoeg bij één bisnummer, dat hadden er van mij gerust een paar meer mogen zijn.

Na het optreden wachtte ons nog een gratis mojito, al duurde het even voordat we erin slaagden een cocktail te pakken te krijgen. We toastten op de Cubaanse muziek en het mooie leven.

Een memorabel concert.

Afro-Cuban all stars in Het Depot

Afro-Cuban all stars in Het Depot

Afro-Cuban all stars in Het Depot

Afro-Cuban all stars in Het Depot

Meer foto’s

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.