Centrale Werkplaatsen op zondag

De stad wil de Centrale Werkplaatsen uitbouwen tot een nieuw hart, een nieuw centrum voor Kessel-Lo. De plek is altijd een ommuurde site geweest, volledig afgesloten voor de omgeving. De herontwikkeling breekt het terrein in alle richtingen open.

Om al de veranderingen op een rijtje te zetten en om een huidige stand van zaken mee te geven, organiseren de stad Leuven en het Autonoom Gemeentebedrijf Stadsontwikkeling Leuven samen met vele partners op 5 mei ‘Centrale Werkplaatsen op zondag’. Bedoeling is de bezoekers op een fijne manier te laten kennis maken met de ontwikkelingen op de site.

Bekijk hier het programma en loop eens langs om de toekomstige sfeer van deze plek op te snuiven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.