Zanghappening “We zingen een dak op de Wereld”

De vzw Children of the Street organiseert op 7 mei 2013 de jaarlijkse zanghappening “We zingen een dak op de Wereld” in 3 verschillende steden, waaronder Leuven. De voorstellingen in Leuven gaan door in de Foyer van de Minnepoort (Dirk Boutslaan 62 in Leuven) en starten om 10:30 en om 13:30. Leerlingen van allerlei scholen hebben zich hierop voorbereid en tijdens de zanghappening zingen en dansen ze samen (zo’n 700 kinderen) ten voordele van een goed doel. Children of the Street zoekt elk jaar een kleinschalig goed doel dat zich richt op (straat)kinderen en dit jaar is dit Escuela Taller de Integración (website in het Spaans) in Sucre in Bolivia. Deze school richt zich op onderwijs, revalidatie, integratie en begeleiding bij het zoeken naar werk van kinderen en jongeren met een fysische of psychische handicap.

Meer informatie:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.