Gratis “Vroege Vogelwandeling” met gids in provinciedomein Kessel-Lo

Op donderdag 9 mei 2013 organiseren het provinciedomein Kessel-Lo en de Vrienden van Heverleebos en Meerdaalwoud een gegidste vroege (om 7:00!) vogelwandeling in het natuurreservaat Lovenarenbroek, gelegen in het provinciedomein Kessel-Lo.

Begin mei is de ideale periode om kennis te maken met zingende vogels. Terwijl de vrouwtjes broeden op de eieren, geven de mannetjes het beste van zichzelf. Merel, Zanglijster, Vink, Winterkoning, Heggemus… ze zijn er allemaal. Van ‘s morgens tot ‘s avonds laten ze van zich horen. Ook enkele soorten uit Afrika, waaronder de Zwartkop en de Fitis, zijn net terug van hun lange reis en hebben last van lentekriebels. Kom mee genieten van puur-natuurgeluiden en livemuziek op de mooiste plekjes in het Provinciedomein te Kessel-Lo en dit onder begeleiding van ervaren gids Bart Verstraete, zegt Walter Zelderloo, gedeputeerde voor provinciedomeinen.

Praktische informatie:

  • Donderdag 9 mei 2013 om 7 uur
  • Ecocentrum van Kessel-Lo, in het Provinciedomein Kessel-Lo, nabij parking 2 aan de Beemdenstraat in Kessel-Lo (Leuven)
  • Prijs: gratis
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.