Het Pad van Ad. Kunstwandeling door Heverleebos

Dat de natuur heel erg kan inspireren, bewijst kunstenaar Ad Wouters. Zijn houten beelden duiken overal op in Meerdaalwoud en Heverleebos! CM-kern Heverlee organiseert op zondagnamiddag 12 mei 2013 een kunstwandeling door Heverleebos onder begeleiding van beeldhouwer Ad. De voorbije jaren heeft Ad door boswachters omgekapte dreefbomen een nieuwe bestemming gegeven. Met de overgebleven stam maakte Ad mysterieuze en sprookjesachtige boomsculpturen die een extra dimensie aan het bos geven.
Deelname is gratis. Inschrijven kan via www.cm.be/agenda of telefonisch op het nummer 016 31 49 10. Deze wandeling, die ongeveer twee uur en half zal duren, is een aanrader voor al wie houdt van de combinatie kunst en natuur!Na afloop krijgen de deelnemers een goodiebag met een CM-gadget.

Meer info:
Zondag 12 mei 2013 om 14 uur
Vertrek-en aankomstplaats: Arboretum aan de brug van de E40, kruispunt van de Grezweg en de Naamsesteenweg (Heverleebos)
Parkeergelegenheid ter plekke
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.