Wereldfeest zoekt vrijwilligers

Op zaterdag 1 juni vindt in Park De Bruul in Leuven de 25ste editie plaats van het Wereldfeest. Tientallen vrijwilligers zijn al maandenlang bezig met de voorbereidingen van deze jubileumeditie. Het belooft een ongezien en hopelijk zonovergoten feest te worden dat helemaal draait rond solidariteit, wereldmuziek van het hoogste schap en de vele culturen die je aantreft in onze stad.

Om alles tot een goed einde te brengen, zijn er opnieuw vele helpende handen nodig: achter de toog, aan de jetonstand, bij de animatie-activiteiten, in de backstage, aan het infopunt. Ook voor de opbouw ‘s ochtends en de opruim ‘s nachts zoekt de organisatie nog vrijwilligers. Voor het derde jaar op rij wordt een eigen ploeg van stewards ingezet. Ook daarvoor zijn nog kandidaten nodig.

Meer info.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.