Concert Jef Neve Solo van het Fonds Kunst voor het Kinderziekenhuis

Het Fonds Kunst voor het Kinderziekenhuis wil kunst, in al zijn vormen, opnemen in het genezingsproces van kinderen en op die manier de kwaliteit van de totale zorg voor zieke kinderen verbeteren. In het kader van de feestelijke inhuldiging van het Fonds, organiseert het een niet te missen soloconcert met Jef Neve op vrijdag 17 mei om 20u in het Centraal Auditorium Gasthuisberg.

Bekijk de uitnodiging en bestel meteen tickets.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Concert Jef Neve Solo van het Fonds Kunst voor het Kinderziekenhuis”

Ria
(on mei 17th, 2013 at 23:05)

Het was een schitterend concert waarvan ik van de eerste tot de laatste noot muziek die Jef Neve uit de piano toverde heb genoten! Unieke kans om hem eens in Leuven aan het werk te zien. Veel succes gewenst aan de initiatiefnemers van Kunst voor het Kinderziekenhuis!