Fietspad Celestijnenlaan wordt heraangelegd met omleiding voor auto’s

Vanaf 15 mei 2013 tot +/- half juni 2013 wordt het fietspad van de Celestijnenlaan heraangelegd tussen de Willem De Croylaan en de Kapeldreef. Tijdens de werken is één rijstrook van de Celestijnenlaan voorbehouden voor het fietsverkeer in beide richtingen. Het autoverkeer kan dan niet van de Boudewijnlaan naar de Willem De Croylaan rijden. Er komt een omleiding via de Tervuursevest, de Naamsepoort, de Kardinaal Mercierlaan en het Kantineplein. In de andere richting blijft de Celestijnenlaan wel toegankelijk voor auto’s.


Grotere kaart weergeven

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Fietspad Celestijnenlaan wordt heraangelegd met omleiding voor auto’s”

Bert
(on mei 7th, 2013 at 13:15)

Is het mogelijk de(auto) toegankelijkheid van de celestijnenlaan vanaf de Koning Boudewijn tot aan de Kapeldreef te behouden? Dit zou een zegen zijn voor de honderden pendelaars en toeleveranciers die dagelijks de Kapeldreef bezoeken.

 
Dries
(on mei 9th, 2013 at 17:13)

Valerie van de afdeling weg- en waterbeheer van de stad Leuven gaf volgende bijkomende informatie: tijdens deze werken aan het fietspad zal de Kapeldreef altijd bereikbaar zijn voor autoverkeer vanaf de K. Boudewijnlaan. De Parking van de KULeuven dient wel steeds via de Kapeldreef verlaten te worden. De uitgang ter hoogte van het fietspad zal afgesloten blijven tijdens de werken.

 
Katleen
(on mei 16th, 2013 at 14:35)

Man, dit is toch niet te doen? Weet je wel wat een omweg dat dat is, die wegomlegging??