Kleur-, teken- en schrijfwedstrijd rond de Fiere Margriet

Zoals eerder aangekondigd, zal op zaterdag 1 juni 2013 een nieuwe reuzin geboren worden in Leuven: de Fiere Margriet. Zij zal in een stoet door Leuven trekken en ingehuldigd worden op de Grote Markt om 15:30. De Mannen van ’73 organiseren nu ook een kleur-, teken- en schrijfwedstrijd zodat alle Leuvense kinderen en jongeren kunnen meedoen aan dit spektakel rond de Fiere Margriet.

De wedstrijd is opgesplitst volgens leeftijd:

  • Kinderen jonger dan 8 jaar op zaterdag 1 juni 2013 kunnen deelnemen aan de kleurwedstrijd door de plaat van de Fiere Margriet in te kleuren.
  • Kinderen tussen 8 en 11 jaar kunnen het verhaal van de Fiere Margriet lezen en zelf een tekening maken.
  • Kinderen ouder dan 11 jaar worden uitgenodigd om zelf een einde te schrijven voor een verhaal

Inzendingen moeten verstuurd worden voor 23 mei. De prijzen worden uitgereikt op zaterdag 1 juni.

Klik hier om het PDF document te lezen met alle details over de wedstrijd: de jury, de prent om in te kleuren, informatie over de Fiere Margriet en het verhaal waarvan het einde ontbreekt. Meer informatie is ook beschikbaar op de website van ReuzeLeuven.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.