Faculty Club krijgt opnieuw de Groene Sleutel

Op 29 april werden in Gent de Groene Sleutel labels voor 2013 uitgereikt door Bond Beter Leefmilieu en Toerisme Vlaanderen. Faculty Club was voor het tweede jaar op rij bij de laureaten.

De inspanningen die Faculty Club de laatste jaren heeft gedaan in het kader van maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernemen, werden vorig jaar beloond met het label ‘de Groene Sleutel’. De laureaten moeten voldoen aan een hele reeks criteria voor energie, water en mobiliteit. Ze hebben een ambitieus milieubeleidsplan, milieubewuste medewerkers, springen zuinig om met water en energie, doen aan afvalpreventie, sorteren hun afval en sporen hun gasten aan tot milieubewust gedrag. In 2012 was Faculty Club bij de eerste meetinglocaties die de Groene Sleutel in ontvangst mochten nemen.

Het label is één jaar geldig, dus was Faculty Club opnieuw in de running om de Groene Sleutel te hernieuwen. En dit is dus gelukt. Duurzaamheid in al zijn aspecten blijft sterk verweven in de bedrijfsvoering van Faculty Club. Zo is Faculty Club recent overgeschakeld naar fairtrade producten bij de koffiebreaks. Intussen blijven ze ook zelf hun eigen water bottelen, afval sorteren, etc.

Leven in Leuven feliciteert Faculty Club met het behalen van dit label en hoopt dat de inspanningen voor maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernemen blijvend verder gezet worden.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.