Geen Eurofolies dit jaar :-(

Een droef berichtje in onze mailbox vandaag. Geen feestelijke vijftiende editie van Eurofolies eind augustus, het festivalseizoen in Leuven eindigt hierdoor abrupt vroeger dan verwacht.

Graag hadden wij een 15de editie, wat een feesteditie moest worden, van Eurofolies georganiseerd. Ons familiefestival voor het goede doel zal helaas niet plaatsvinden omdat de omstandigheden, lees de economische crisis, er anders hebben over beslist.

Als bestuur hadden we een leuk programma voorzien maar kregen het nodige budget niet rond ingevolge het afhaken van een aantal belangrijke sponsors en partners.
Inleveren op wat we zouden aanbieden als feesteditie was geen optie omdat ons publiek recht heeft op een kwalitatief aantrekkelijk programma zoals ze dat al jaren van ons gewoon zijn.
Ook starten met onvoldoende middelen was geen optie en dus hebben we onze verantwoordelijkheid genomen en beslist de 15de editie van Eurofolies, voorzien voor het laatste volledige weekend van augustus 2013, niet te laten plaatsvinden.

Wij willen in ieder geval al diegenen – sponsors, partners, al de verenigingen die ooit hebben deelgenomen en vooral alle vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd de afgelopen veertien jaren van harte bedanken; zonder hen hadden we nooit ons engagement voor het goede doel kunnen verwezenlijken en was er nooit sprake geweest van het “familiefestival Eurofolies”.

Het bestuur van Eurofolies

Vinden jullie het spijtig dat er dit jaar geen Eurofolies plaatsvindt? Hebben jullie fijne herinneringen aan dit festival die jullie met ons willen delen?

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.