Starter in de Vitrine zet nieuwe zaken in de kijker

Een bedrijf starten is in deze tijden niet evident en al zeker niet een bedrijf succesvol maken. Daarom wil Ondernemen in Leuven goeie Leuvense starters een podium geven via de Starter in de Vitrine wedstrijd. Nieuwe, frisse zaken konden een cv insturen om zich kandidaat te stellen waarna een vakkundige jury een shortlist van 13 opstelde.

Starter in de Vitrine reikt 2 prijzen uit: eentje van de jury en eentje van het publiek. De publieksprijs steunt uiteraard op de stemmen van mensen die de zaken bezoeken. Daarvoor krijgen alle 13 deelnemers een gepersonaliseerde affiche, flyer, raambanner, verschillende advertenties in o.a. de Streekkrant en sociale mediasteun via de Facebook en Twitteraccount van Shoppen in Leuven. Genoeg materiaal om hun verhaal te verspreiden dus. Iedereen kan stemmen tot 30 mei via de website of via de Citylife App van Mobile Vikings waarmee voor dit project wordt samengewerkt.

De juryprijs wordt uitgereikt op basis van het dossier dat werd ingestuurd en een bezoek van een mystery shopper.

De genomineerde starters zijn:

Stemmen kan op www.starterindevitrine.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.