Beleuvenissen 2013: grote namen op de affiche

Ook dit jaar wordt Leuven vier zomerse vrijdagen opgevrolijkt met muziek en ambiance tijdens de 25ste editie van Beleuvenissen. Dit jaar staan er twee nieuwe thema’s op het programma: “Franse chansons” en een “Best of”. Leven in Leuven kan al enkele grote namen prijsgeven die deze Beleuvenissen editie op het podium zullen te bewonderen zijn. Voor het volledige programma, is het wachten tot dinsdag 21 mei.

5 juli – Folk
De aftrap wordt zoals ieder jaar gegeven met Folk. Op 6 Leuvense pleinen vind je zowel internationale spelers als een pak talent van eigen bodem, met als top of the bill: Urban Trad!

12 juli – Franse chansons
De tweede vrijdag is helemaal gewijd aan de populairste vorm van de Franse zangkunst: het chanson. Wie deze avond op het podium staat, blijft nog even geheim …

19 juli – Special
Op de ongetwijfeld meest populaire Beleuvenissenavond, schraapt onder andere Natalia haar gouden keel.

26 juli – Best of 25 jaar Beleuvenissen
De laatste vrijdag van juli wordt plaats geruimd voor alle grote sterren die de afgelopen 25 jaar de revue passeerden. Steek alvast die handen in de lucht voor Milk Inc!

Schepen van feestelijkheden Dirk Vansina: “Deze 25ste editie van Beleuvenissen wordt een echte feesteditie met een pak grote namen. Het is het strafste programma ooit dat – zoals steeds – helemaal gratis is. De Beleuvenissen zijn een echt familie-evenement waar je met vrienden en familieleden naartoe komt om te genieten van de muziek, om mee te zingen, om een terrasje te doen …

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.