Celeste – Katleen Ravoet

Katleen Ravoet is een artieste van eigen bodem (Rotselaar, dat is bijna Leuven, nietwaar!). De manier waarop zij haar lichaam controleert en in bochten wringt, is absoluut fantastisch. Haar act betovert door haar verrassende eenvoud en poëzie. Ik ben grote fan ben van haar werk sinds ik haar een jaar geleden voor het eerst zag optreden, dus maakte ik graag van de gelegenheid gebruik om haar twee keer aan het werk te zien tijden Circus en Co!

Celeste - Katleen Ravoet

Celeste - Katleen Ravoet

Celeste - Katleen Ravoet

Celeste - Katleen Ravoet

Celeste - Katleen Ravoet

Celeste - Katleen Ravoet

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Celeste – Katleen Ravoet”

erikO
(on mei 20th, 2013 at 0:32)

Prachtige fotografie, Carolien !!

 
Kristien L
(on mei 20th, 2013 at 14:31)

Prachtig! Proficiat! Ik hoop nog meer te zien