Slotevent Faculty STARs 2013 in de Universiteitshallen

Op donderdag 16 mei 2013 vond het Faculty STARs slotevent plaats. In de Universiteitshallen gaven de Faculty Student Artists in Residence academiejaar 2012-2013 het beste van zichzelf. Net zoals vorig jaar bleek fotografie de populairste discipline te zijn. Het was erg knap te zien hoe deze jonge mensen zich vol enthousiasme uitleven in hun kunst. Een favoriet eruit pikken is dan ook erg subjectief, al moet ik zeggen dat ik bijzonder genoten heb van de optredens van Audience in the Street van de faculteit Letteren en Linde Declercq van de faculteit Rechtsgeleerdheid. Eén ding is duidelijk: deze jonge mensen hebben een schitterende toekomst voor zich.

Slotevent Faculty STARs 2013 in de Universiteitshallen

Slotevent Faculty STARs 2013 in de Universiteitshallen

Slotevent Faculty STARs 2013 in de Universiteitshallen

Slotevent Faculty STARs 2013 in de Universiteitshallen

Slotevent Faculty STARs 2013 in de Universiteitshallen

Slotevent Faculty STARs 2013 in de Universiteitshallen

Slotevent Faculty STARs 2013 in de Universiteitshallen

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.