Cirque Nostalgique tijdens Circus en Co

Cirque Nostalgique op het Ladeuzeplein bood een interessante mix aan intieme acts. Aangezien er vrijdagavond door het slechte weer niet zoveel volk was, konden we zonder lange wachtrijen te moeten trotseren verschillende acts bekijken. Dé prijs voor de meest bijzondere ervaring gaat naar Nieuw Lef die erin slaagden om mij het beste moment van mijn leven opnieuw te laten beleven, onder de deskundige begeleiding van Jezus Christus.

De schildpaddenrace was een grote hit bij de kinderen. Mensen die altijd al eens op het gezicht van hun lief hadden willen slaan, maar nog op zoek waren naar een goed excuus, konden terecht bij Box Otto van Cirq. De act die mij het meest hoofdbrekens bezorgde was die van Ilonka, het meisje zonder hoofd. De Human Grijpmachine en Le Grand Disco zorgden voor de komische noot. Al denk ik dat je Le Grand Disco beter links laat liggen als je last hebt van claustrofobie. En romantici konden in Las Vegas-stijl trouwen in The Wedding Chapel.

Miracle Lab – Nieuw Lef (NL):
Cirque Nostalgique - Circus en Co

Le Grand Disco – Stefaan De Winter (BE):
Cirque Nostalgique - Circus en Co

Schidpaddenrace – Cirq (BE):
Cirque Nostalgique - Circus en Co

Box Otto – Cirq (BE):
Cirque Nostalgique - Circus en Co

Ilonka, het meisje zonder hoofd – Paradox Sideshow (DE):
Cirque Nostalgique - Circus en Co

Miss Volta, het elektrische wondermens – Paradox Sideshow (DE):
Cirque Nostalgique

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.