Vrije Val – KAO

Dat Leuven bruist van het circustalent moge duidelijk zijn. Joren en Jokke, samen KaO, leerden elkaar lang geleden kennen bij Cirkus in Beweging. Ze volgden na studies aan de circushogeschool ESAC elk een ander professioneel parcours, maar sloegen nu voor het eerst de handen in mekaar. Op Circus en Co toonden ze hun gloednieuwe act ‘Vrije Val’ die tot stand kwam met de steun van Leuvenement vwz.

De humoristische act steunde op het acrobatische kunnen van beide jongelui. Allerlei attributen kregen een rol toebedeeld in deze mooi opgebouwde show en kwamen voor de ogen van de toeschouwer tot leven. Al ooit eens een mat kunstjes zien doen? Of kinderen zien springen naar een wortel alsof het een flosh op de kermis was? Het publiek liet zich maar al te graag betoveren. Een knappe act!

Vrije Val - KAO

 

Vrije Val - KAO

Vrije Val - KAO

Vrije Val - KAO

Vrije Val - KAO

Vrije Val - KAO

Vrije Val - KAO

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.