Nieuwe Leuvense cafégids ‘Rond(je) Leuven’

BarHop is een jonge onderneming die wil tonen wat de Leuvense cafés te bieden hebben. Bij wijze van afstudeerproject brachten zes studenten Bedrijfsmanagement aan de Katholieke Hogeschool Leuven een gids van Leuven uit die Rond(je) Leuven heet. Met deze allereerste caféwandelgids van studenten vóór studenten wil BarHop laten zien dat elke bar/café/brasserie uniek is. Het boek bevat enkele thema-wandelingen, informatie over alle cafés die zich binnen de ring van Leuven bevinden en heeft een uitneembare kaart waarop alle cafés duidelijk aangeduid staan

76 cafés worden in de gids in detail besproken. Die 76 cafés werden opgedeeld in thema’s: Koffie- en Chocoladebars, Cultuurcafés, Biercafés, Cocktailbars, Volkscafés, Oude Markt, Fakbars, Verborgen Talenten en Amusement. Ieder thema is vergezeld van een extraatje: zo legt BarHop bij Volkscafés enkele leuke caféspelen uit en worden bij Cocktailbars enkele bereidingen van cocktails meegegeven.

De gids kan online besteld worden op www.barhop.be en kost 14,95 euro. Meer info op Facebook.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.