Ruimere openingstijden bibliotheken KU Leuven tijdens blok- en examenperiode

Samen studeren inspireert en motiveert heel wat studenten. Daarom zorgt KU Leuven tijdens de blokmaanden voor ruimere openingstijden in de bibliotheken. Ook in het nieuwe leercentrum AGORA kunnen een groot aantal studenten terecht. In totaal gaat het om 3.200 werkplekken in en rondom Leuven.

Vanaf zaterdag 25 mei tot en met vrijdag 28 juni zijn de bibliotheken op weekdagen open tot minimaal 22.00u (op vrijdag tot minimaal 19.00u). AGORA is tijdens de week open tot middernacht. In het weekend zijn de Campusbibliotheek Arenberg, Centrale Bibliotheek en Bibliotheek Rechtsgeleerdheid open van 10-19u. Voor Bibliotheek Economie geldt hetzelfde, maar enkel op zaterdag. AGORA is tijdens het weekend open van 9 tot 19u. Hierdoor zijn er ruim 1.600 studieplekken beschikbaar tijdens de weekends.

Studenten kunnen de bezetting van de bibliotheken en gedetailleerde openingstijden vinden via http://blokkeninleuven.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.