Finale multimediaproject I@school

I@School is een multimediaproject voor leerlingen van de eerste graad secundair onderwijs. Vier scholen strijden voor de titel van meest mediawijze school van Leuven. De scholen houden elk een blog bij waarop ze verslag uitbrengen over het reilen en zeilen op school. De school met de beste blog wordt beloond met een bezoek van projectmeter Eline De Munck.

Op vrijdag 31 mei vindt de finale van I@School plaats in de Bib Leuven.
De juryleden waaronder Leuvens schepen van cultuur Denise Vandevoor, Ilse Depré, diensthoofd publiekswerking van de Bib Leuven en ikzelf maken dan bekend welke school de hoofdprijs wint. De prijsceremonie start om 13.30 uur en rond 15.00 uur wordt afgesloten met een receptie. Het einde is voorzien om 15.30 uur.

Deelnemende schoolblogs zijn:

I@school is een initiatief van Mediaraven vzw i.s.m. met REC Radiocentrum, met steun van de Vlaamse Overheid. In Leuven is de Bib Leuven partner. Meer informatie over de deelnemende blogs vind je op Facebook.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.