Buurtwerk Casablanca viert 20 jarig bestaan met Wijkfeest

Buurtwerk Casablanca is al 20 jaar een gevestigde waarde in Kessel-Lo en dat moet gevierd worden! Daarom geeft Buurtwerk Casablanca samen met de wijkbewoners een groot wijkfeest op zaterdag 1 juni 2013.

Het wordt een geweldige dag, vol activiteiten en animatie. In de voormiddag kan je rondslenteren op de grote rommelmarkt en een kijkje nemen bij de kunstwerken van het portrettekenen. In de namiddag kan je meedoen worden aan de ballonnenwedstrijd. Kinderen kunnen deelnemen aan een worskhop van Cirkus in Beweging om een echte circusartiest te worden. Wie wil kan zich laten beschilderen met henna door enkele mama’s uit de wijk.
’s Avonds wordt het feestje gestart door The Roseroomswing band, gevolgd door de muzikale talenten van Tony Servi. De avond wordt afgesloten worden met een All Generation Party.

Heel de dag door kan je genieten van een groot bord stoofvlees friet met nadien een lekker multicultureel dessert.

Buurtwerk Casablanca is een project van het Regionaal Instituut voor Samenlevingsopbouw (RISO). Buurtwerk Casablanca zet zich in om het algemeen welzijn te verbeteren van de bewoners uit de sociale woonwijk Casablanca in Kessel-Lo.

Praktisch
Prins Regentplein 34 in hartje Kessel-Lo.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.