Vierde biomarkt in de Dieststraat op zaterdag 8 juni

Voor de vierde keer op rij organiseren de handelaren in de Diestsestraat tijdens de Bioweek een gezellige markt. Op zaterdag 8 juni van 10 tot 18u  kan je tussen het station en de Louis Melsenstraat genieten van bio!

Verschillende biobedrijven bundelen hun krachten: naast biologische lekkernijen van onder andere de Wriemeling en Origin’o , vind je er een uitgebreid aanbod aan eco en fair trade in alle maten en gewichten: biokledij voor baby’s, kids en volwassenen, ecoschoenen en nog veel meer.

Ook ambassadeur van de Bioweek, Onder de Appelboom, doet mee aan de biomarkt en laat je kennismaken met heerlijk en lokaal geteeld biofruit! Er is ook leuke randanimatie (grime, straattheater en muziek) voorzien voor jong en oud!

Een overzichtje van de lokale handelaars die hun bio-producten in de kijker zetten:

  • Anders Getint: biokledij voor dames en heren, ekoschoenen, bio bed-en badlinnen
  • Aveve: bio kruiden, biobloem, bio hondenvoeding
  • De Spijker: biojeans
  • Doekjes en Broekjes: biokatoenen kledij, biokatoenen luiers, biokatoenen draagdoeken
  • Groen Huizeke: bio hamburgers
  • Mok Fair trade koffie
  • Spar: bio verse groenten en bio droge voeding van Bio-time

Bekijk het volledige programma en alle deelnemers aan de markt op www.doekjesenbroekjes.be/biomarkt-leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.