Opnieuw Open M in Museum M

Onder de naam Open M stelt het Museum M deze zomer opnieuw haar deuren open voor beeldend werk van Vlaams-Brabantse kunstenaars. Open M is een gezamenlijk initiatief van de provincie Vlaams-Brabant en het museum. M ontving na een oproep tot deelname aan alle kunstenaars van Vlaams-Brabant meer dan 300 dossiers. De curator neemt alle dossiers grondig door en de geselecteerde werken zullen te bezichtigen zijn in het Museum M in Leuven. Open M is te bezichtigen van 8 juni 2013 tot en met 25 augustus 2013.

Enkele interessante weetjes:

  • de oudste deelnemer is geboren in 1926, de jongste in 1994
  • bijna evenveel mannen (160) als vrouwen (167) schreven zich in
  • een overgrote meerderheid van de kunstenaars presenteert werk in de schilderkunst of de fotografie

Voor meer informatie, zie de website van Vlaams-Brabant en de website van Museum M.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.