Terrasfilms bij Cinema ZED

Naar goede gewoonte sluit Cinema ZED het seizoen af met Terrasfilms: de hele maand juni kan je iedere maandag-, woensdag- en vrijdagavond terecht in STUK voor een gratis film in open lucht. Terrasfilms zijn een traditie in Leuven: het gratis openlucht festival is al toe aan de 31ste editie! Het concept is even eenvoudig als geniaal: een zoele zomeravond, het binnenplein van Kunstencentrum STUK, een frisse pint en een leuke film om samen met vrienden (opnieuw) van te genieten. Het programma weerspiegelt de eigenheid van Cinema ZED: op de affiche staan zowel heerlijk zomerse komedies als duistere horrorfilms, muziekdocumentaires, kortfilms en de lievelingsfilms van het ZED publiek.

De film start wanneer de zon volledig onder is, zo rond 22u30. In geval van regenweer, verhuist de filmvoorstelling naar het STUKcafé. Toegang is gratis, dus als je zeker wil zijn van een plaatsje ben je best op tijd. Het volledige programma op www.cinemazed.be/terrasfilms .

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.